СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.01.2022 – 23.01.2022

x


През първите дни от новата седмица могат да ескалират достатъчно важни или показателни събития, които касаят вашето кариерно развитие и обществено положение.

Трябва да се има предвид, че на 18-ти януари сте под влияние на Пълнолуние, така че случващото се не е случайно, то е като своеобразна кулминация за зададени вече тенденции.

Това се случва на фона на ретроградна Венера, така че вие може силно да бъдете подтиквани да промените нещо, анализирайки натрупан опит, така че да наваксате със задачи, които ще ви бъдат полезни или пък да попълните евентуални пропуски.

Разбирате в по-ярки краски какво подкрепя вашето развитие, така че да го преумножите в бъдеще, какво ви препятства, за да го елиминирате или отстраните от пътя си.

На 20-ти януари Слънцето навлиза в зодиакалния знак Водолей, така че през следващите няколко седмици ще ви се налага над обичайното и да се доказвате в колектива, в който съществувате, защото изискванията към вас са нараснали, за да не позволите да бъдете изместени и т.н.

На този етап през втората част от периода получавате само първи подсказки в тази посока, така че да се ориентирате с кого да обедините усилия, от кого да страните, но кой знае колко важни събития не се очакват на този етап…

Все пак и в началото винаги по-лесно се влияе… Любовта е хладна или практична, ако всичко е наред – човекът до вас трябва да подкрепя честолюбивите ви планове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ