СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.04.2023 – 23.04.2023

x


Новолунието със слънчево затъмнение от 20 април е едно от най-важните за вас за цялата 2023 г., защото е във вашия зодиакален знак. То ще се отрази приоритетно на родените през настоящата седмица и особено на 20 април, но и на всички останали в различна степен.

Това новолуние ще ви подтикне към решителни, волеви действия и все едно сте на състезание, така че да извоювате по-престижни обществени позиции, да превъртите евентуални предизвикателства в полза и да извоювате победа, която е следствие на собствени качества и инициативност в избрано от вас направление.

През следващите седмици и дори полугодие вашето обществено положение ще се промени, вие имате шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижни позиции, но от вас ще се изисква да действате стратегически, за да стигнете там, където искате, а не някъде другаде, образно казано.

На този фон все е по-важна тема се превръща финансовото ви състояние, в този сектор предстоят реформи, които ще ви дадат възможност да си върнете шанс от миналото, да наваксате с евентуални пропуски, това може да бъде процес, който стартира сега, но ще ескалира през следващия около месец и ще ви подейства обогатяващо… Това мога да бъдат базисни промени и на различни нива.

В обкръжението ви има хора, които са добронамерени, подкрепят ви, а думите ви имат по-широка чуваемост, възползвайте се по оптимален начин!

В любовта – лек флирт може да прерасне в нещо повече, ако сте сами, ако имате партньор, може да оздравите вашите връзки чрез разговори, като прекарвате повече време навън, обсъждате интересни идеи и възможности.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени