СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.10.2022 – 23.10.2022

x


Вашите взаимоотношения през тази седмица се трансформират, а това ще се отрази на вашето обществено положение, върхови постижения, до които можете да се доберете,  реализация на честолюбиви планове и т.н.

Вие може да водите активни преговори, така че да бъдете подкрепени от определени личности.

Някои ще получат интересни или полезни предложения, благодарение на които можете да преодолеете някаква трудност, имате шанс да превъртите предизвикателства в полза, също да се справите с повишена конкуренция или изисквания.

Всичко това ще се отключи като възможност и следствие на вид одобрение от персони,  които влияят на бъдещото ви развитие… Препоръчително е съзнателно да се стремите към укрепване на определени връзки, да преговаряте за интересите си и т.н. Същевременно,  ако се въвлечете в борба за власт, противопоставяне на интереси, тогава има голяма вероятност всичко постигнато до този момент да се дестабилизира, може да се наложи да започнете отначало или като минимум – да внесете по-сериозни промени.

Понякога това може да изисква смяна на средата или на позициите, но ако настоящите са изчерпани, тогава това ще е стимул да потърсите и намерите по-подходящо място в колектив, където да бъдете оценени по достойнство и да можете да разгърнете вашия потенциал.

Така или иначе другите ви влияят над обичайното, изградете си стратегия, за да е всичко във ваша полза – общувайте, преговаряйте, оглеждайте се за задкулисие и вид нечестност,  внимавайте на кого се доверявате и случващото се ще ви помогне да се сдобиете с по-голяма популярност, по-широка подкрепа и със съответните позитиви, дори и върху кариерното ви развитие. Партньорските отношения също се трансформират или се тестват за здравина. Ако гледате с любим човек в една посока, тогава едва ли ще усетите тези предизвикателства. Ако ескалират различия, опитайте се да ги изчистите до края на седмицата, това ще има дългосрочно отражение и няма да ви позволи да провлачвате това и в бъдеще. Започнати нови любовни контакти може да се окажат дългосрочни и доста вълнуващи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ