СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.07.2022 – 24.07.2022

x


Почти през цялата седмица вие ще бъдете доста емоционални, може да имате предчувствия, които да ви подтикват да вземете мерки, така че да превъртите някои предизвикателства в полза, за да се предпазите от вид опасности, за да насочите тенденциите в една по-положителна и предпочитана от вас посока.

Възможно е да водите разяснителни разговори във вашето семейство или с най-близките,  които да определят вектора ви на развитие.

Той може да засегне теми, които се отнасят до вашия дом, семейство и местоживеене, защото вземате важни решения, но може да се отрази и на кариерното ви развитие,  ключови въпроси, които се отнасят до социалния ви статус.

При всички случаи през настоящия период ще ескалират малки или по-големи земетресения, образно казано, които в оптимален вариант ще наместят пластовете под краката ви, така че да спадне евентуално напрежение, да се определи бъдеща посока на развитие, която е най-подходяща за вас.

В този процес е препоръчително да използвате интуицията си, понякога и психологически подход, за да реализирате по-далечна цел, за да не се изгубите и т.н.

Избягвайте конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Може да узнаете тайни, от които да се възползвате.

През втората част от седмицата ще изпитвате все по-голямо желание и необходимост да обърнете повече внимание на любими хора, да намерите време за почивка, развлечения и т.н.

През последните дни от периода вашата самоувереност ще започне да се възвръща и тази тенденция ще расте през идния период, а това ще ви помогне да не приемате случващото се чак толкова драматично, така че да виждате и шансовете, вариантите и така да ги привлечете по един естествен начин.

Повечето от вас ще откриват своето щастие и сигурност в дома и семейството си.

Подходящо време или вид необходимост да хармонизирате тази най-близка среда на съществуване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени