СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.11.2019 – 24.11.2019

x


Водеща тема за повечето от вас продължава да бъде финансовото ви благополучие, което е като скачени съдове за подкрепа – финансова или морална, която можете и трябва да получите. По-голяма част от събитията се движат повече по инерция, могат да доведат до внезапно отключване на нови източници на доходи, необходимост от някакви промени относно приходи-разходи, допускане на нещо ново и различно, което по-скоро ще има обогатяващ ефект.

Все пак не са изключени и повишени разходи, разбирате кои са пробойните, съответно какви мерки трябва да вземете.

Не е изключено да ескалира своеобразна борба за надмощие, противопоставяне на мнения и воли, в които ще трябва да отстоявате интересите си твърдо, стратегически и до краен предел, за да не позволите те да бъдат подменени, а вие изместени, внимавайте…

Започват да се разнищват приоритети свързани с финансови документи, намира се изход, варианти, ако търсите такива, но не е препоръчително да се поемат излишни рискове, които ще повлияят на онова, което имате – общо.

Щастие ви носят хора стоящи далеч от вас – буквално или преносен смисъл, ако пътувате, излезете извън границите на познатото.

Можете да реализирате цели, към които сте се стремили дълго или това е своеобразно прелистване на нова страница, приключват знакови трансформации в живота ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени