СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.11.2019 – 24.11.2019

x


Предстоят развръзки или знакови събития, които касаят партньорските ви отношения.

Отношенията ви преминават на друго ниво, в този процес, ако е имало недоразумения между вас и важни за вас хора, то те сега ще изискват разрешение.

В този процес активно ще трябва да защитавате интересите си, но и да подхождате по-гъвкаво, диалогично, да допуснете нещо ново и различно във вашите връзки, за да се канализирате в оптимално позитивна за вас посока, а не обратното.

Може да имате усещането, че ваши партньори, лични или делови, навлизат твърде много в личното ви пространство или пък се налага да се съобразявате с тях на средното ниво.

В по-крайни случаи – могат да ескалират конфликти, които трябва да туширате своевременно, за да не прераснат в напрежение, дори разрив… В оптимален вариант през тази седмица ще успеете да привлечете на ваша страна енергични личности, от чиято инициативност и сила вие самите да можете да се възползвате.

През цялата седмица вашите връзки се преобразуват – някои от тях ще бъдат обновени и по гореописания начин, но други могат да бъдат прекъснати рязко, ако нямат място в бъдещето ви развитие.

Предстоят ви и ярки емоционални преживявания, които ще материализират някои от вашите мечти, ще променят финансовото ви състояние за дълго следствие на подкрепа, до която сте успели да се доберете.

В друг вариант – вашите мечти са ярки, вие действате рисково, непредвидимо, отваряте нова страница в живота си, на прага на житейски кръстопът – правите  определящ избор, който в бъдеще ще ви помогне да излезете извън границите на познатото, да разширите възможностите пред вас, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ