СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 19.07.2021 – 25.07.2021

x


Преминавате през доста емоционален период  и може да преживеете своеобразен катарзис, който ще доведе до дълбоки вътрешни и духовни трансформации, вид прозрения, крайни решения. В повечето случаи вие ще се водите от вашата интуиция и така е правилно, защото не рядко тя е точен, верен ориентир.

В друг случай – посоката на преобразования ще се определят от външни събития, например, може да е дошло време за базисни преобразования в живота ви, които се отразяват на всички сфери в живота, както на отношения в най-близката ви среда, дома и семейството, така и в обществено-значим аспект – като кариерно развитие или репутация…

Вие може да насочвате като проявявате повишена адаптивност, освобождавате се с по-голяма лекота от хора или обстоятелства, които са изживели своето време, не се стремите да вървите против течението, образно казано, напротив – възползвате се от текущи възможности, част от които спонтанно могат да застанат на пътя ви.

Ако нещо е на път да напусне живота ви, то сега ще прилича повече на раздяла от вид товар или от нещо, което е изживяло своето време, така че случващото се трябва да е за добро, да ви дава повече свобода или възможност да изявите себе си, да демонстрирате най-доброто от себе си и то да бъде забелязано, да ви донесе удовлетворение.

Тази тенденция ще расте след 22 юли и когато Слънцето премине в Лъв. Любовта – до 22 вие сте в отличен или подходящ период да оздравите сърдечните си връзки, като изказвате чувства, намирате повече време за развлечения и т.н.

След тази дата и ако не сте получили удовлетворение преди това, тогава любовта рязко ще охладнее, ще премине на заден план или ще погледнете на важни за вас хора от един по-критичен и практичен ъгъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ