СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.07.2021 – 25.07.2021

x


През настоящия период вие ще водите доста емоционални разговори, защото се стремите да утвърдите вашите позиции в колектив, понеже не искате мнението ви да бъде подменено или се чувствате предизвикани да отговорите на нечий провокации.

Възможно е да ви се налага да влизате в словесни двубои, в които си изяснявате истини, част от които може да са и шокиращи или пък предизвикващи крайни реакции съответните последици. Всичко това може да доведе до промени на важни за вас отношения.

Част от тях могат да се оздравят, но следствие на трансформации, нещо ново, което допускате и което може да изглади различия, да сниши евентуално напрежение. Ако това е невъзможно, тогава през тази седмица вие може да прекратите връзки или договори, които вече са изчерпани, това може да се случи рязко и безвъзвратно.

Като минимум – поглеждате на обкръжението си от един друг и по различен до този момент ъгъл и нека той да бъде полезен, конструктивен и т.н.

Пик от новини и информация може да очаквате в последните дни на седмицата, когато сте под влияние на пълнолуние, което е на 24-ти юли. Вашата покровителка Венера преминава в Дева на 22 юли, постепенно ще ви направи по-критични, практични, устойчиви, но и адаптивни, в известен смисъл този обновен подход и представяне ще бъде съпътствам и от допълнителни шансове за успех, доза късмет, които ще усетите в значима степен през следващата седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ