СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21-ви март предстои Новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че вие ще почувствате прилив на енергия, сили и ще можете да зададете едно голямо ново начало в живота си, което ще е свързано с по-голяма социална активност, значимост и престижни позиции в колектив. Канализирайте тази мощна енергия в направление, което искате да прораства като резултат и успех през цялата ви нова лична година, ще имате потенциала, възможността, дори доза късмет да осъществите тези ваши намерения.

Имате възможност да стабилизирате вашите доходи или да се доберете до дълготрайни и надежни такива. Взаимодействието със социално-значими институции или хора, стоящи далеч от вас, е много добро, възползвайте се, ако проявявате интерес към това.

Някои от вас ще се доберат и до паралелни източници за печалба или пък ще получат своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия. През първата част от седмицата предстоят развръзки, които ще ви покажат кои връзки и договори ще останат в живота ви, кои ще останат зад гърба ви… Или определени теми, които ви вълнуват ще изгубят свой смисъл, защото са разрешени или пък вече не ви вълнуват.

Плутон преминава в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март и ще остане в този сектор до 11 юни 2023 г. Ще усетите това въздействие като промени в нагласите към колектива, в който съществувате.

Ще сте по-склонни да допускате нещо ново и различно, което  ще допринесе за вашата собствена популярност, постигане на чистолюбиви планове.

Марс ще премине в зодиакалния знак Рак на 23-ти март и ще остане там до 20 май…

Докато Марс е в Рак вие може да се справите с битови или имотни казуси, приоритети отнасящи се до местоживеене, разбирателство във вашия дом и семейство. Звездите ще ви дадат шанс да извършите положителни преобразувания в този сектор, на този етап вие си изграждате стратегия, която е по-дългосрочна и ще се реализира в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени