СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.11.2023 – 26.11.2023

x


През първата част от седмицата вие ще можете да материализирате ваши мечти, може да се измъкнете от сложни ситуации, ще получите шанс за стабилизация, намиране на авариен изход или вариант, ако търсите такива.

Ако условията на труд го позволяват, тогава вие ще се изкачите по йерархичната стълбичка, ще повишите доходите си, а ако това е невъзможно, тогава може да получите вид удовлетворение или алтернатива, от която да се възползвате.

Почти през цялото време ще получавате подкрепа от страна на влиятелна или власт-имаща личност, може да попаднете под нечия опека или да обедините усилия с онези, които могат да ви бъдат полезни, да допринесат за благоденствието ви. Действате стратегически и понякога сами можете да се учудите от нови качества, които демонстрирате, за да излезете победители. Ключът към успеха е високата ви приспособимост.

На 24 ноември Марс, вашият покровител, преминава в Стрелец и ще остане в този сектор до четвърти януари 2024 г. През цялото това време вие ще бъдете силно заредени от вид ентусиазъм, по-голяма смелост, ще действате „с големи крачки към избрана цел“, няма да си губите времето в детайли и подробности, когато много силно желаете нещо. Ще имате уникален шанс да надскочите успехите си, да получите по-добри резултати от преди, а затова ще ви помага вашата висока квалификация, която демонстрирате, евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение.

Все повече ще забелязвате шансовете и няма да позволявате да минават покрай вас.

На този етап обаче и през втората част от седмицата от вас ще се изисква да направите точен анализ с какво да продължите напред, какво от миналото да оставите зад гърба си,  защото само ви тежи, пречи, в друг вариант – в по-ярки краски виждате какво трябва да преодолявате през следващите месеци, може да се разделите с илюзии или пък да си изградите дългосрочна стратегия…

В любовта – повечето от вас се радват на подкрепа от страна на партньор, на любим човек,  може да укрепите отношенията си чрез пътувания или като мечтаете за по-далечното бъдеще и го обсъждате.

Ако сте сами, може да срещнете любовта.

Подходящо време да изчистите евентуални недоразумения, ако е имало такива, с близки хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени