СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 20.11.2023 – 26.11.2023

x


През първата част от седмицата вие все още се намирате е в позитивен период, през който можете да укрепите партньорските си отношения…

Могат да ескалира тенденции, възможности, вектор на развитие, които ще съпътстват важни за вас връзки сега и през следващите месеци, полугодие, а може и много по-дълго време.

Могат да ескалират важни или знакови събития, които да преобразят отношенията ви в една по-положителна посока…

Ако в миналото са съществували някакви недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите, ще имате такава възможност.

Вашата популярност расте, във вашето обкръжение може да има личности, които много силно ви подкрепят, могат да допринесат за осъществяването на вашите собствени честолюбиви планове.

Някои от вас ще попаднат под вид опека, други ще сключат съдружие, ще имат на кого да разчитат, така че по-лесно да осъществят намеренията си.

Демонстрацията на висока квалификация, общуването с хора извън близкото обкръжение е допълнителен повод за успехи.

Радвате се на добронамереност и разбиране от страна на ваши колеги, така че ако сте сами, можете да срещнете любовта на работното място и лек флирт да прерасне в нещо повече.

През втората част от седмицата вниманието ви ще се насочи силно към чисто финансови въпроси. По различни поводи може да се налага да стабилизирате материалното си положение, а то е като скачени съдове за важни за вас личности.

Можете да надникнете в по-далечното бъдеще, за да видите кой или какво ви дестабилизира, какво трябва да преодолеете или да промените, така че да се справите по-лесно с подобно предизвикателство.

Хубаво е да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети, но и да внимавате на кого се доверявате, за да се предпазите от повишена или некоректна конкуренция, способна да ви навреди.

Възможно е условията на труд да се променят, а вие да отговорите на нови изисквания, да се докажете като се мобилизирате, изпъкнете и излезете победители чрез демонстрация на собствените ви качества.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени