СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.09.2020 – 27.09.2020

x


Водеща тема за вас се превръщат взаимоотношенията – лични или делови. През тази седмица ще стане ясно до колко гледате в една посока с важни за вас хора, които влияят на социалния ви статус, репутация, стабилност…

Ако ескалират спорове, тогава ще трябва да припомним, че вие ще постигате целите си по-лесно, ако намерите начин да си сътрудничите, да получавате подкрепа и одобрение. Тогава, някои трудности, с които се сблъсквате от известно време ще бъдат преодолени по-лесно, ще се намери начин те да бъдат превъртени в полза. Има вероятност този процес да бъде свързан с необходимостта от известни компромиси от ваша страна, вие ще прецените дали това си заслужава или пък не.

По-остри или непреодолими различия могат да доведат до късане на връзки или договори, които ще имат отражение и върху бъдещото ви развитие, стабилност и т.н. Но вие сте достатъчно креативни, за да си изградите правилна и печеливша стратегия.

По-лесно влияете на взаимоотношенията си през първата част на периода. За това може да помогне собствената ви философска мисъл, обсъждане на по-далечни и бъдещи планове, които да ви вдъхновяват, обединяват.

Рискови или превратни за контактите ви могат да бъдат петък и събота, когато трябва да бъдете по-внимателни…

През цялото време информационният поток е много усилен, ескалират дебати и нека в тях се родят конструктивни решения. В периода на Везни вие винаги тестваме своята толерантност и способност да даваме и получаваме помощ, разбиране… Интересен повод за наблюдение.

През втората част на седмицата вид забавления, отдаване на хоби или любими хора ще се оказва приятен отдушник от евентуално напрежение. Намерете начин да порадвате сърцето си по подобен начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ