СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.12.2020 – 27.12.2020

x


В края на годината вие пак ще влезете в своеобразна битка за по-добро място под Слънцето и волево ще преобразите социалния си статус, обществено положение.

Мнозина ще направят поредно усилие, което ще преобрази репутацията и общественото положение, ще ви помогне да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако това е невъзможно, особено при сблъсък на интереси, тогава ще оставите зад гърба си онова, което очевидно е без перспективно и ще отворите нова страница.

Навлизате в един от най-важните периоди в годината, когато можете да материализирате всички положени до този момент усилия, понякога по един внезапен и доста бърз начин. В друг случай – вашата инициативност към настоящия момент ще е повод за откриване на нови източници за печалба, част от шансовете ще застават изненадващо на пътя ви, но не случайно, а други – вие ще отключвате чрез собствения си креативен и находчив подход.

При всички случаи имате уникален шанс да подействате позитивно на онова, което имате – в един по-широк смисъл. Част от вашите действия ще бъдат като посети семена, които ще прорастват дълго и през идните месеци, а може и години… По един естествен начин вашето положение в колектив ще се промени, вашата популярност ще расте адекватно на положени от вас усилия и на собствената ви амбиция, също и потенциал.

Ще се появят хора, които ще ви подкрепят, мотивират, ще се превърнат в мост към бъдещето ви благоденствие, хубаво е съзнателно да усилите тази тенденция и сами да се ориентирате към личности, с които може да обедините усилия и заедно да просперирате напред и нагоре. В любовта – повечето от вас проявяват авантюристични настроения, ако не се преминават определени граници, всичко ще бъде наред и вие само ще разнообразите и освежите вашите романтични връзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ