СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Венера и Слънцето вече транзитират през вашия зодиакален знак, така че ще почувствате прилив на енергия, ентусиазъм, ще канализирате тази мощна енергия в избрано направление, така че да се борите, за онова, което желаете, обичате, за своето щастие – общо. Добрата новина е, че действително по-лесно ще привличате онова, което искате, но пълна или по-значима подкрепа на намеренията си ще получите през следващата седмица.

На този етап във ваша полза играят натрупан вече авторитет, възможност да утвърдите тезата си в колектив или да получите подкрепа от личност, която ще очертае по-стабилни или добри бъдещи перспективи на развитие. Високата социална активност, която проявявате сега е нужна, много полезна, тя ще ви помогне да очертаете успехи, вектор на развитие, който ще прораства дълго.

Възможно е не всичко да се развива точно така, както искате или очаквате или да ви измъчва въпрос, който отчитате за извън контрола си. В такъв случай можете да го обиколите засега или самото време ще намери изход и решение.

През първата част от седмицата можете да се възползвате от алтернативи, които да материализират мечтите ви, да подействат позитивно на онова, което имате – общо, понякога и по един бърз, изненадващ начин.

През втората част от седмицата можете да се възползвате от тайна информация, но е полезно и да се пазите от вид дезинформация, подвеждане и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ