СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.11.2021 – 28.11.2021

x


През тази седмица ви обземат по-позитивни настроения, защото по-ясно виждате някаква „светлинка в тунела“,  особено, ако гледате в по-далечното бъдеще. Всъщност на хоризонта действителност се очертават някакви по-позитивни перспективи на развитие.

Вие получавате все по-широка подкрепа от страна на хора, които влияят на вашето бъдеще.

През тази седмица вие имате възможност да отвъртите авторитета си в колектив или пък може да вземете по-престижни обществени позиции, може да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват и то точно  като резултат от вид одобрение от страна на личности или институции, които влияят на вашето благосъстояние.  Възможно е теми от миналото да напомнят за себе си, но сега да намерят по-благоприятен път за осъществяване.

Може да намерите своеобразен изход от сложни ситуации или стари и неразрешени казуси, включително юридически.

Хора от миналото също може да напомнят за себе си, включително такива, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение. Те може да са носител на интересни идеи и предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Не са изключени идеи за пътувания, те ще растат  през тази и следващата седмица и пак така могат да ви срещнат с  лица от миналото, но това може да ви подейства стабилизиращо, позитивно и т.н.

Ако се нуждаете от варианти, обходни пътища към целите ви – те също ще бъдат по-видни, така че ще ескалират настроения от рода на: „няма начин да няма начин“…

В любовта на този етап всичко трябва да е наред, повечето от вас се радват на подкрепа от страна на своята половинка. Подходящо време да укрепите още повече отношенията си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени