СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Мнозина ще предпочитат сега да гледат в по-далечното бъдеще, което им се струва по-вълнуващо, изпълнено с повече възможности и на практика е точно така.

Способността ви да сглобите една по-цялостна картина е много полезна, така ще видите повече варианти и възможности на развитие, няма да позволите да се „изгубите“, образно казано.

Въпреки всичко и на този етап, това са по-скоро намерения, проекти, мечти, които ще започнат да се осъществяват едва през декември, но е полезно да изберете посока и да изградите стратегия.

Това, което ви помага на този етап и в чисто професионален аспект, може да има положителен ефект върху кариерното ви развитие и социален статус, са преговорите с влиятелни или власт-имащи личности, също с такива, с които можете да си сътрудничите, способни са да увеличат благосъстоянието ви.

Взаимодействието с финансови и държани институции също е добро, но не е препоръчително да се поемат излишни рискове, защото това може да ви дестабилизира или изненада неприятно.

Финансовото ви състояние на този етап е по-неустойчиво, но това може да се превърне в повод да откриете оригинални и допълнителни източници за печалба, също да преосмислите теми като приходи-разходи.

Понякога това може да е причина да преосмислите и взаимоотношенията си с важни за вас хора и според това дали предизвикват загуби – буквално и в по-широк смисъл.

Чувствата ви се трансформират, както и любовните взаимоотношения, посоката зависи в значима степен от собствените ви оценки, съответни реакции и решения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ