СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Обменът на информация през тази седмица ще бележи своеобразен връх. Причините за това могат да бъдат различни, например – вие самите проявявате висока социална активност, така че да защитите интересите си, да намерите подкрепа, която ще ви бъде полезна и ще се превръща в мост към вашите успехи.

В друг случай – нуждаете се от вид яснота и водите разяснителни разговори, чрез които можете да опознаете важни за вас връзки от един друг ъгъл, ако има нещо скрито – сега ще можете да го идентифицирате, да научите тайни и да се възползвате от тях, дори и само поради факта, че знанието винаги е сила. Все пак ще е полезно да се пазите от манипулации, изкривяване на действителността, могат да възникнат различни фактори, които да ви представят обикалящата действителност като през криво огледало, образно казано, през което е трудно да се разпознаят реални образи.

Внимавайте на кого и какво се доверявате, ако вътрешният ви компас за истина и справедливост е точен, тогава няма от какво да се притеснявате и ще стигнете там, за където сте тръгнали, буквално и в преносен смисъл. Все пак връзките ще се тестват за здравина, ако сега прекратите някои отношения, лични или делови, особено в дните на пълнолунието, и Лунното затъмнение, които са на 26-ти май, после тези връзки едва ли ще бъдат възстановени.

Обърквания в общуването могат да се превърнат в повод да прекратите договори или пък да се влечете във водовъртеж от недоразумения, от които има измъкване едва през юли, но вие може да се предпазите, като избирате на кого се доверявате… В любовта – възможни са разяснителни разговори и нека те оздравят  привързаността и усиля чувствата, а не обратното. Ако всичко е наред, това ще е отличен признак… Но ако има нещо ерозивно, ще може да го идентифицирате, за да вземете мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ