СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Въпроси, които се отнасят до материалното ви благополучие, вид сигурност или обществено положение, репутация ще стоят все по-остро, защото това е важен момент, през който вие можете или трябва да защитите всичко свое, интересите си, дори и това да изисква да извършите вид реформи, да действате по-решително, да бъдете по-инициативни, за да не пропуснете възможности или да се предпазите от загуби – буквално и в по-широк смисъл.

Причините за това могат да бъдат различни, например ескалират промени, които касаят източниците за печалба, а вие трябва да реагирате, нараства конкуренцията около вас, включително такава, която може да не е твърде честна или открита.

В друг случай – полезно ще бъде да се пазите от манипулации, измами или интриги, трябва да внимавате, кого допускате до себе си, на кого се доверявате, защото това ще има пряко отражение върху онова, което имате – общо. В оптимален случай – ескалират повишени разходи, но те са и полезни инвестиции във вашето бъдеще, в нещо важно…

Може би трябва да платите съобразно цена, за да придобиете друго и по-ценно за вас. В друг случай – настъпва момент, през който можете да промените източниците си за печалба.

Не е нужно да форсирате събитията в този вариант, а по-скоро трябва да следвате естествения ход и да се движите по течението…

Пълнолунието, което е на 26 май, в значима степен ще ви покаже на какво може да разчитате, какво ви действа обогатяващо, от какви привързаности или влияния трябва да се откъснете, за да избегнете щети… В любовта – чувствата се филтрират от разума, съвсем практични оценки ще ви представят отсрещната страна по различен начин, не е задължително той да е лош,  но ще ви даде допълнителна представа.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ