СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 24.12.2018 – 30.12.2018

x


Звездите ви насочват силно към равносметки, които касаят вашия социален статус – кариерно развитие, обществено положение или брачни отношения. Тенденцията може да е провокирана от реални събития, които ви показват в по-ярки краски какво трябва да преодолявате през цялата идна 2019г., също – на какво можете да разчитате, върху какво следва да се концентрирате, мобилизирате, за да утвърдите авторитета си и дори да се изкачите на по-високо стъпало по йерархичната стълбичка.

Новини, решения, външни и независещи от вас обстоятелства могат да разделят живота ви „преди“ и „след“ случващото се сега, до края на 2018г. и следващата 2019г.

При мнозина изтича една програма от приоритети, която е стартирала преди около две години и половина. Възможно е това да е повод да оставите нещо зад гърба си, защото няма енергия, ресурси или смисъл да продължи или понеже новото се нуждае от място, за да се настани в живота ви и да прораства.

В този процес може да ескалира и необходимост да пренаредите приоритетите си, да се концентрирате върху най-важното, например професионална реализация, но тогава на заден план могат да останат личните взаимоотношения и да пострадат… или пък обратното – да дадете път на лични въпроси за сметка на служебни. В оптимален случай – ще съвместите важни за вас въпроси с тези на близкото ви обкръжение.

Звездите ще ви подтикват да излезете извън границите на познатото с нови договорни отношения, оценете онези, които ви подкрепят, сдружавайте се с важни за вас личности, на този етап това е ключът към успеха на различни нива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ