СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.04.2022 – 01.05.2022

x


Почти през цялата седмица пред вас ще се разкриват някакви допълнителни възможности,  които касаят вашето финансово състояние и благополучие в един по-широк смисъл.  Възможно е да водите  преговори,  които не винаги сте склонни да  афиширате публично,  но пък да бъдат достатъчно успешни,  така че да допринасят за благоденствието ви.

В друг случай-  през тази седмица получавате новини,  които са като своеобразна развръзка  за полагане от вас до този момент усилия и които пак така касаят финансовото ви състояние,  обществено положение и кариерно развитие.

Голяма е вероятността да получите награда и вид удовлетворение,  шанс да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.  Луната е намаляващ а почти през цялата седмица,  така че не са изключени развръзки, голяма част от събитията се движат повече по инерция.

Онова, което трябва да остане в живота ви, може да допринесе за бъдещи успехи, чисто финансови, но не само, ще даде знак и ще порадва сърцето ви.  Ако има нещо,  което трябва да остане зад гърба ви,  за да прелистите нова страница- това пак така ще бъде по-видно от обикновено.

На 30-ти април  предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение, такива новолуния задават едно голямо ново начало  и не само за следващите около две седмици или месец, а много повече…

Такова новолуние   ще обнови  доходите  и материалното ви положение за много по-дълъг период от време.

Пред вас могат да се разкриват спонтанни шансове, но е хубаво самите вие  да имате ясен план за бъдещото си развитие,  да се възползвате от приливната вълна на новолунието  и дните след него,  а звездите ще ви подкрепят…

Ще подкрепят всичко, което кореспондира с вашия път и предопределеност, талант който притежавате,  могат да сбъднат съкровено ваше желание  и т.н.

Хубаво е да се допитвате до интуицията си,  да общувате и с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.  Мнозина ще се доберат до неочаквана опека, благодетел и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ