СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.12.2023 – 31.12.2023

x


През тази седмица могат да преобладават позитивните настроения, вид удовлетворение,  защото успявате да материализирате мечтите си, получавате награда за положени от вас до този момент усилия  или пък това е шанс да повишите,  да подобрите доходите си.  Някой от вас се радват на успехи,  към които са се стремили дълго… Като минимум разбирате кои от намеренията ви могат да се осъществят на практика, как да постигнете това,  ако не веднага, то през януари.

Струва си да цените високо хора и обстоятелства,  които ви действат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, в повечето случаи-  ще има такива..

На този фон- получавате важни новини, водите подобни разговори, които внасят яснота за теми, които иначе може да отчитате за извън контрола си, може да носят в себе си скрита информация… В оптимален  вариант- разделяте се с всичко деструктивно, измамно, илюзорно и ерозивно, оставяте го зад гърба си, защото го идентифицирате в по-ярки краски и притежавате достатъчно воля, така че да прелистите нова страница в живота си.

В любовта- ескалират силни страсти, подобни чувства,  които могат да преобразят в положителна посока вашите отношения… Може да изчистите евентуални недоразумения, ако в миналото е имало такива.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл може да обсебват вниманието ви,  да ви мобилизират,  но и да внасят известна тревога… В такъв случай се опитайте да действате стратегически,  дори и това да изисква повече време,  за да се разреши всичко.

Бъдете внимателни,  ако трябва да уреждате документи,  включително и международни,  ако водите юридически дела… Не са изключени обърквания,  а в по-неприятна форма измами,  така че е хубаво да отложите,  ако имате такъв шанс…

През 2024 г- ще сте силно концентрирани върху вашата професионална реализация,    звездите ще ви подтикват силно  да оставите зад гърба си ангажименти,  които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение,  може би да пренаредите приоритетите си,  също- да повишите знанията си,  квалификацията си,  да излезете извън границите на познатото и в един по-широк смисъл,  за да превъртите всички предизвикателства в полза. Все пак годината ще е стабилизираща,  обогатяваща…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени