СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.12.2023 – 31.12.2023

x


Настроението на повечето от вас ще е напълно позитивно,  защото вие ще получавате достатъчно подкрепа и одобрение от страна на любими хора, на партньори лични и делови, но и на власт-имащи персони или такива,  които могат да допринесат за осъществяване на ваши високи и честолюбиви планове.

Все се намира някой,  който да ви подаде ръка при нужда,  ако се нуждаете от това.

Чудесен период да оздравите важни за вас взаимоотношения…

Въпреки всичко,  във вашето обкръжение може да има и манипулатори,  а в по-неприятна форма-  некоректна конкуренция,  измамници,  които могат да предизвикат и финансови щети.  В друг случай- възстановяват се спорни и неизяснени казуси, конфликти на интереси от близкото минало,  сега вие може да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  така че да изчистите недоразумения,  а ако това е невъзможно,  тогава да се дистанцирате от контакти,  които очевидно нямат позитивен ефект  върху вашето бъдещо развитие.

Полезно е и да бъдете по-внимателни при взаимодействие с финансови институции,  при попълването на финансови документи,  ако е възможно отложете или не поемайте излишни рискове,  не давайте пари назаем,  за да се предпазите от евентуални загуби…

През 2024 г. може  да осъществите ваш творчески проект или нещо друго,  в което можете да изпъкнете,  да демонстрирате вашите индивидуални способности, а това  да допринесе за вашето благоденствие  или пък чувства на щастие. Все пак може да сте изправени пред дилемата: „ кое- колко струва  и дали си заслужава цената“,  може да се налага да  жертвате едно, за да получите друго и по- скъпо, вие ще прецените дали желаете това. Някой от вас ще бъдат силно концентрирани върху любими хора- партньори, деца,  ако имате такива. Не може да се нуждае повече от вашето внимание,  за да им бъдете полезни, за да укрепите отношенията си или да преодолеете вид предизвикателство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени