СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.04.2021 – 02.05.2021

x


През тази седмица и в по-ярки краски ще набележите какво трябва да обновите в източниците ви за печалба, за да сте по-успешни, печеливши и т.н. В тази посока ще ескалират интересни, полезни, креативни идеи, които в някои случаи ще се превръщат в шанс за допълнителен, паралелен и дори скрит източник за печалба, особено, ако се нуждаете от такъв.

Добре ще взаимодействате с хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, социално значими институции, предимно през втората част на тази и през следващата седмица.

Важното е да не пренебрегвате вътрешния си глас и интуиция, те ще са верен ориентир и почти магичен помощник към материализирането на вашите мечти.

Финансовото състояние на някои може и да е дестабилизирано, да възникват спирачки или ограничения. Те може да са в лицето на конкретни личности, които трябва да преодолеете или пък може би трябва да промените нещо в бъдещия си курс на развитие. Помислете, в по-ярки краски ще се представят всички предизвикателства, но и скрити до този момент шансове, варианти в дните на Пълнолунието – 27 и 28 април. Не случайно се твърди, че кризисните моменти пораждат и възможности, животът е доказал, че е така. Луната в Скорпион през това време е ненадмината като сила, способна да предизвика своеобразен катарзис в живота.

Преоценявате всичко ценно за вас и нека това да се превърне в повод да задържите и преумножите онова, което има стойност, да премахнете друго, което вече няма смисъл… Това може да премахне от пътя ви обстоятелства, ангажименти, любими хора до скоро.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ