СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Навлизате в чудесен период, през който можете или трябва да хармонизирате най-близката си среда, в дома и семейството, но не само.

Ако в миналото са съществували някакви различия, сега може да ги изчистите…

Появява се възможност да подобрите комфорта си на съществуване като инвестирате в дома си, понеже можете да разчитате морално и финансово на семейството си или пък вземете важни решения, които имат положително отражение върху този сектор от вашия живот.

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте на път да преобразите живота си на различни нива, от „корен“ преди да продължите напред, а това ще промени декорите около вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Някои от вас ще намалят темпото, за да направят избор, други ще имат нужда от малко повече почивка или да обърнат внимание на себе си, на любими хора… И така е правилно, защото най-силно можете да въздействате на този сектор и е хубаво да се възползвате по оптимален начин, за да се чувствате после по-стабилни и сигурни, достатъчно подкрепени.

В душата ви кипят силни страсти и чувства и в оптимален случай това ще се превръща в повод да „блестите“, и да сте в центъра от внимание, да преживеете незабравими и ярки моменти и приключения, да се отдадете на любов, хоби…

Понякога ще действате доста неразумно и спонтанно, когато последвате сърцето си… Така че е хубаво да сте по-внимателни. Това може да ви струва скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

В друг вариант – вие рязко ще скъсате връзки, за които отчитате, че са нелоялни, ненадежни или повод за финансови или морални загуби…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени