СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.06.2023 – 02.07.2023

x


Навлизате в чудесен период, през който можете или трябва да хармонизирате най-близката си среда, в дома и семейството, но не само.

Ако в миналото са съществували някакви различия, сега може да ги изчистите…

Появява се възможност да подобрите комфорта си на съществуване като инвестирате в дома си, понеже можете да разчитате морално и финансово на семейството си или пък вземете важни решения, които имат положително отражение върху този сектор от вашия живот.

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте на път да преобразите живота си на различни нива, от „корен“ преди да продължите напред, а това ще промени декорите около вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Някои от вас ще намалят темпото, за да направят избор, други ще имат нужда от малко повече почивка или да обърнат внимание на себе си, на любими хора… И така е правилно, защото най-силно можете да въздействате на този сектор и е хубаво да се възползвате по оптимален начин, за да се чувствате после по-стабилни и сигурни, достатъчно подкрепени.

В душата ви кипят силни страсти и чувства и в оптимален случай това ще се превръща в повод да „блестите“, и да сте в центъра от внимание, да преживеете незабравими и ярки моменти и приключения, да се отдадете на любов, хоби…

Понякога ще действате доста неразумно и спонтанно, когато последвате сърцето си… Така че е хубаво да сте по-внимателни. Това може да ви струва скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

В друг вариант – вие рязко ще скъсате връзки, за които отчитате, че са нелоялни, ненадежни или повод за финансови или морални загуби…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени