СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.11.2018 – 02.12.2018

x


Занимават ви въпроси с по-далечни перспективи на развитие, вашите планове стават по-смели, готови сте да поемате рискове, за да покорите нови и по-високи върхове във вашето развитие, поне да се измъкнете от ситуация, която създава евентуално напрежение в живота или в душата ви.

В този процес може да решите да смените тактиката, вашите действия стават все по-стратегически, вероятно не винаги ще сте склонни да афиширате своите намерения и така е правилно, за да се предпазите от обърквания, вмешателство и т.н.

В друг вариант – налага ви се да се справяте с недовършени дела от миналото, спорни казуси, които отново ескалират и застават на пътя ви. Ако имате ясни и конкретни цели, разчитате на натрупан опит и авторитет, тогава през настоящия период може да се открият начини за утвърждаване на позициите ви, можете да откриете алтернативни, понякога „аварийни“ пътища за вашето развитие, които могат да се закодират трайно в имиджа ви. Онова, което може да бъде задържано от миналото сега, издържи проверката на времето – ще прораства бурно в бъдеще.

Информационният поток е много усилен, възникват идеи и предложения, които да преобразят живота ви през идните месеци. Може да научите тайни и пак ще е полезно да се пазите от „удари в гърба“.

Не е изключено да се налагат принудителни пътувания или командировки, хора стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл да са повод за вълнения, знакови новини, провокиращи обрати, но и даващи шансове. Все пак е полезно да сте по-внимателни при попълване, уреждане на документи, особено юридически.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ