СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.12.2016 – 01.01.2017

x


Вашият покровител Марс вече е в Риби и вие може да се почувствате неспецифично емоционални, дори уязвими от към външни и независещи от вас обстоятелства, личности от обкръжението ви, които ви указват значимо въздействие.

Склонни сте да анализирате миналото, да вземате решения – какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред, а в подобен процес пред вас се оформят алтернативи, допълнителни възможности, които могат да променят вектора ви на развитие или да сбъднат мечта. Въпрос на избор от ваша страна…

Новолунието на 29 декември ще акцентира върху социалния ви статус – кариерно развитие или брачни отношения. През следващите няколко седмици вие попадате в поток от събития, чрез които имате шанс да се изкачите на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, да увенчаете с успех полагани усилия през изминалите месеци. Като минимум – разбирате до какво води поетия от вас път – общо, дали трябва да коригирате, при условие, че статуквото не ви удовлетворява. В такъв случай, припомням, че вашият мост към щастие и просперитет, постигане на цели и същевременно „ахилесова пета”, са вашите партньори /лични и делови/, превръщащи се в крайъгълен камък на бъдещи тенденции… Имайте го предвид и се насочете точно към създаване на полезни, приятни връзки, увеличаване на обществената ви значимост и популярност, като общувате с повече хора. Подобни действия ще разширят хоризонтите пред вас, ще доведат до сключване на дълготрайни съюзи, намиране на надеждни авторитети, с които да обедините сили…

През настоящия период няма да ви липсва приятелска подкрепа, приятна компания, в която да се разтоварвате.

До сряда сте пробивни, получавате новини, „осветяващи” бъдещи перспективи. В друг вариант – интересни известия от хора, „стоящи далеч от вас”, ако пътувате, ще преживеете вълнуващи моменти, изненади.

В четвъртък и петък сте под влияние на Новолунието – обръщайте внимание и на най-малките сигнали, те са показателни. Може да разкриете тайни, детайли, които са ви убягвали до сега, да имате силни предчувствия.

В събота и неделя – крайности, страсти, които няма да ви пуснат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ