СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.12.2022 – 01.01.2023

x


През последната седмица на 2022 г. могат да произтекат важни събития, които да ви подтикнат да преосмислите всичко важно и ценно за вас – от чисто материални блага до любов и обвързаност. Вероятно ще има причини за това, да кажем че обстановката около вас се променя и ви предизвиква.

Вие реагирате, така ще разкриете пред света ваши нови качества, един обновен облик,  който през настоящия период и следващите седмици ще ви подтиква по-ярко да демонстрирате вашите и лидерски качества, да се борите за вашето щастие, за да не позволите да бъдете изместени, за да превъртите всички предизвикателства в полза.

Вероятно ще преосмислите ваши минали решения, ще залагате повече и на обходни,  допълнителни пътища, за да постигате вашите цели.

Може да се възползвате от скрита опека, „аварийни изходи“, вид стратегия, алтернативи на развитие. Така може да се върнете шанс от миналото, може да наваксате с евентуални пропуски, за да бъдете по-успешни и т.н.

Може да произтече нещо достатъчно значимо, което касае общественото ви положение,  бъдещи перспективи на развитие, репутация като минимум.

Може да сте изправени пред избор, така че вие ще изберете посоката.

Сега и през идните месеци вашата сила и воля ще растат, в значима степен може да се каже, че ще бъдете закриляни от съдбата, така че крайните резултати ще зависят предимно  от вас и собствените ви желания, в каква посока канализирате тази мощна енергия, която буквално може да преобрази живота ви. Засега интуитивно усещате верния път и съответни възможности, на какво можете да разчитате и какво трябва да преодолявате. Звездите са ви определили ключова роля за 2023 г., когато вие ще влияете и на вашето обкръжение, това е сила и отговорност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени