СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 27.12.2021 – 02.01.2022

x


Въпреки предстоящите празници вие ще проведете доста важни разговори, ще обсъдите и прецените важни приоритети, които касаят вашата стабилност, просперитет, обществено положение.

Може да вземете решения, да чуете предложения или да ескалират събития, които да имат широко отражение през цялата предстояща 2022г.

Повечето от вас ще се чувстват по-стабилни, самоуверени, защото имат достатъчно надеждна подкрепа от страна на своето обкръжение.

Успявате да наложите авторитета си в колектив или попадате под опеката на влиятелна, власт-имаща личност.

Бъдещето ви може да изглежда все по-стабилно и предвидимо, с ясна визия, план и съответни възможности.

Действате с ентусиазъм, продължавате да разширявате влиянието си, хора, стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, се превръщат в проводник на допълнителни шансове.

Ако решите да пътувате, това ще бъде свързано с приятни преживявания или такива, които ви се отразяват стабилизиращо.

Добре се развиват дела, които се отнасят до квалификация, ако я използвате или решите да я повишите, уреждането на документи, включително международни, но не само…

На 02 януари предстои Новолуние, което може да обнови вашия социален статус, кариерно развитие, ще можете да надградите и обогатите успехите си на различни нива, в чисто материален аспект или пък като морално удовлетворение. Част от тази положителна перспектива ще се тълкува като изход от заплетени ситуации, друга – своеобразен късмет, но не случаен, награда за полагани усилия до този момент, също стабилизиране на печалбите, защото умеете да се възползвате от ситуации, да проявявате повече гъвкавост, креативност и да превъртате предизвикателствата в полза.

Любовта на този етап е на заден план, но ако имате половинка до себе си, тя ще играе съществена роля, ще влияе на бъдещото ви развитие, можете да укрепите отношенията срез общи планове, които коментирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени