СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.06.2021 – 04.07.2021

x


Расте възможността да направите някакви положителни реформи в дома ви. Например, може да инвестирате в най-близката си среда, да я подобрите, също да хармонизирате отношенията у дома.

Вие също можете да разчитате на семейството си и в този сектор ескалира някакво въодушевление, обновление, Възползвайте се, на този сектор от живота си сега можете да въздействате най-силно.

Може да имате нужда от почивка и все повече да е ангажирано съзнанието и ежедневието ви с любими хора, да намирате време и за забавления. Мнозина ще се разтоварват в приятна компания, може да разнообразите или освежите любовния си живот с повече приключения, да срещнете любовта, ако сте сами… Това може да е съпътствано и с повишени разходи, ако всичко е добре планирано, значи е наред, все пак се пазете от спонтанни и необмислени харчове или пък известно напрежение между вас и другите поради чисто финансови въпроси.

Честолюбието и амбициите ви растат, но те изискват инвестиции или пък да отговорите на повишени изисквания от страна на личности, които влияят на бъдещото ви развитие. Вие ще решите как да реагирате на това предизвикателство. Може да се мобилизирате, така че да превъртите някои трудности, да преодолеете повишена конкуренция, конкретни лица или обстоятелства, които застават на пътя ви на просперитет или щастие.

А може да решите да ги прескочите, обиколите, дори да воювате с тях, зависи каква стратегия ще изберете, нека тя да е печеливша, защото по различни начини ще повлияе материалната ви стабилност, онова, което имате – общо.

Някои от вас ще направят преоценки на определени важни за тях личности и в зависимост от това до колко могат да разчитат на тях, носят им полза или им нанасят щети – вие ще им придадете нова стойност, образно казано и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дали ще сте на фестивала във Венеция или не, заявете своето стилно присъствие.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ