СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Все още теми, които се отнасят до вашата професионална реализация са водещ приоритет.

Подобни въпроси ви мобилизират, амбицират, помагат ви да преодолеете някакво предизвикателство, след което може да получите трайни успехи или вид награда за полагани от вас усилия.

Пик от показателни събития, евентуални развръзки, можете да очаквате в дните около Пълнолунието на 30 и 31  август. Ценете високо хора и обстоятелства, които допринасят за вашия комфорт, благоденствие, виждате, че можете да разчитате на тях…

През следващите месеци и до края на годината повечето от вас ще се стремят да удържат, надграждат и обогатяват онова, което вече се е оформило на хоризонта като шанс.

Някои от вас може да се опитат да си върнат нещо от миналото и действително ще получат право на втори опит, ще наваксат с евентуални пропуски, ако е имало такива. Перманентно ще растат възможностите да увеличите или стабилизирате доходите си като се измъкнете от сложна ситуация, тази тенденция ще расте и през следващата седмица.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава може да си потърсите и нова по-добре платена, но в такъв случай тя трябва да е свързана и с нещо „добре познато старо“, което включва ваш опит, познанства или усилия пак така отпреди…

Марс, вашият покровител, вече е във Везни и все по-силно ще ви фокусира върху партньорски отношения, лични или делови. Вие все повече ще осъзнавате, че по-лесно ще постигате целите си, ако си сътрудничите, залагате на диалогичността, ако има на кого да разчитате.

През следващите седмици това ще се превърне в повод да създадете здрави или пък  полезни съюзи, да изчистите евентуални недоразумения, ако преди е имало такива.

На този етап Венера е ретроградна, така че в любовта ескалират силни страсти, чувства, все още можете да насочвате, ако желаете, така че да премахвате различия, да заздравявате отношения… После и от следващата седмица тенденциите бързо ще наберат скорост в  предпочетено направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени