СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.08.2023 – 03.09.2023

x


В сезона на Дева вие притежавате доза късмет, така че дори и да съществуват някакви предизвикателства пред вас, вие ще успявате да ги преодолявате някак по-лесно.

Периодът е много добър да укрепите ваши сърдечни връзки, с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Възможно е заедно да преодолеете някакво предизвикателство, а след това отношенията ви да станат още по-здрави и силни. Звездите ви дават възможност да изчистите спорен въпрос от миналото, ако е имало такъв… Той може да се възобнови, но да се намери някакъв благоприятен изход. Венера все още ретроградна, такава ще бъде до края на тази седмица, след което ще се обърне в директна, значи до края на периода все още мога да ви занимават някакви дела, които са свързани с вашия дом, например благоустройство на дома, разрешаване на битови и имотни казуси, разбирателство у дома.

Все още можете да насочвате тенденциите, които в значима степен ще зависят и от вас самите, след като Венера се обърне в директна /след четвърти септември/- бързо ще набере скорост в избрано вече направление, което ще преобрази вашата среда на съществуване.

Ежедневието ви забързва своя ритъм, вие също така навлизате в определящ период по отношение на вашата професионална реализация.

През следващите седмици ще се стремите да се представите в оптимално добра светлина, мнозина ще успеят, ще изпреварят конкуренция, ще отговорят на повишени изисквания и със съответните позитиви.

Юпитер до края на седмицата е директен във вашия зодиакален знак и това е оптимален срок, през който вие трябва да утвърдите някакви забележителни шансове и успехи, промени в живота си. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят, символ са на вашето щастие, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени