СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Най-важното астрологично събитие за вас е навлизането на Марс във вашия зодиакален знак- Овен. Това ще е голямо ново начало за вас, което ще повиши адреналина ви, тонуса ви, възстановителни сили, борбеността ви, съответно инициативността ви и пробивността ви.

Ще бъдете силно мотивирани и ентусиазирани в тази посока. Предстои да се превърнете в лидери или водещ фактор през идното полугодие. А ако вече сте такива, тогава ще замете боеви позиции, за да утвърдите авторитета си и извоювате нови победи, да постигате мечти и преди всичко онова, което кореспондира с вашата същност и предопределеност.

През настоящата седмица енергията ви ще бъде фокусирана като лазерен лъч в една конкретна цел, която ще има дълготрайно и стабилизиращо отражение на различни нива от живота ви. Зависи вие какво искате? Например, ново кариерно развитие, по-добри позиции на настоящото ви работно място, стабилен дом и семейство, а може би и всичко едновременно? Каквото и да е- има голяма вероятност да го осъществите. Действайте, а звездите ще ви подкрепят.

Можете да разрешите битови и имотни казуси, да хармонизирате отношенията у дома, да инвестирате в близките си, в комфорта си на съществуване, но също да очаквате помощ и разбиране от важни за вас хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ