СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.10.2018 – 04.11.2018

x


През тази седмица можете да получите важна информация, която касае материалното ви състояние, особено, ако имате по-тясно взаимодействие към настоящия момент с финансови институции, зависите от партньори – лични или делови, уреждате наследства и т.н.

Каквото и да е, освен всичко останало е подходящо да преговаряте за интересите, да търсите връзки, които могат да ви бъдат полезни, да се превърнат в мост към успехите ви и т.н. Звездите все повече ще ви насочват към тази необходимост – да си сътрудничите, да изчиствате евентуални недоразумения с важни за вас хора, спорни моменти, които са се породили в по-ярки краски в началото на септември. Помислете, насочвайте, дава ви се втори шанс на въздействие. Зададеният тон във вашите връзки може да се превърне в лайтмотив за целия ноември, крайъгълен камък за всичко останало, което се случва.

Ако има нещо, което дестабилизира материалното ви състояние, то също е по-видно, препоръчително е да се пазите от поемането на рискове в този сектор. Все пак резки разходи не са изключени, както и процеси, които ви дестабилизират. В такъв случай помислете към какво ново да се ориентирате, което да ви даде нови и дългосрочни перспективи на развитие. Спонтанно ще се ориентирате в подобна посока, това може да е идея, но може и да е предложение. Пътувания, общуване с лица извън близкото ви обкръжение ще действат позитивно на настроението и перспективите ви на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ