СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През тази седмица могат да ескалират важни събития, които са по-скоро развръзки, те могат да бъдат своеобразна награда за всички полагани от вас до този момент усилия.

В известен смисъл може да се каже, че вие може да разчитате на доза късмет, подкрепени сте от хора и обстоятелства, които допринасят за по-добрия ви социален статус, материално положение и т.н.

Самите вие демонстрирате най-доброто от себе си и хубавата новина е, че то ще бъде забелязано и оценено по достойнство.

Пред вас могат да се оформят алтернативи или обходни пътища към цели, така че варианти все ще има, които ще имат пак така положителен ефект върху ключови за вас въпроси, които засягат социалния ви статус. Все пак Луната е намаляваща през по-голяма част от времето, така че повечето от събитията и подкрепата, която получавате е следствие  на вече за дадено направление…

На четвърти декември предстои новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение, то може да се превърне в едно голямо ново начало за вас и може да ви фокусира за дълго върху приоритети, които ще разширят хоризонтите ви на развитие, ще ви помогнат да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

От вас ще се изисква в този процес да демонстрирате висока квалификация, да разширявате вашите знания, може би да се разделите с евентуални илюзии или нещо, което е от миналото, но няма място в бъдещето и ви действат деструктивно, ще имате достатъчно подсказки  в тази посока.

Може да ви се налага да общувате с хора извън близкото или традиционното обкръжение, високопоставени личности, всичко това ще преобразява живота ви и в повечето случаи в позитивна посока, ако не губите крайни цели от поглед и една цялостна картина на бъдещо развитие, която сега можете да сглобите.

Бъдете внимателни все пак, ако ви се налага да пътувате, да се справяте със спорни или юридически казуси, да уреждате документи, всичко ще е наред, ако внимавате за подробности, внимавате на кого се доверявате и т.н. В любовта на този етап всичко е наред, ако имате партньор до себе си – той трябва да ви подкрепя, да допринася за осъществяването на вашите мечти.

Ако все пак между вас има някакви различия, това ще е признак, че те са доста по-дълбоки, може да изискват повече време, за да се разрешат, ако това въобще е възможно, ще бъде видно през тази и следващата седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени