СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 30.03.2020 – 05.04.2020

x


През настоящия период звездите ще ви насочват към необходимостта да промените нещо в подхода си спрямо близкото си обкръжение – колектив, в който съществувате, включително на работното място, приятелства и т.н.

Причината за това могат да бъдат обновени позиции, които заемате, повишени изисквания или пък конкуренция, това могат да бъдат вашите собствени повишаващи се амбиции да утвърдите авторитета си.

В този процес вие може да се връщате към миналото, да го анализирате, да преосмисляте част от вашето поведение или пък отношение спрямо определени персони.

Може да решите да отстраните от пътя си онези, които ви носят щети – буквално или в по-общ смисъл, същевременно да заздравите връзки с онези, които ще направят бъдещото ви развитие по-надеждно и предвидимо.

Горе описаното ще бъде съпътствано от подчертано усилие, вид мобилизация, все едно преодолявате предизвикателство и като включвате състезателния си хъс, а след това обстановката около вас може да се преобрази, вие действително ще имате шанс да утвърдите позициите си, да наложите волята си, вероятно не веднага, а през последните дни и по-специално през следващата седмица.

Но сега е важно, определящо да демонстрирате на какво сте способни, да отстраните обстоятелства, че и личности, които препятстват пътя ви към успеха, да привлечете нови, а понякога и „стари другари“.

Не е изключено да ви се налага да инвестирате в себе си, любими хора, бъдещето си, но и да се пазите от спонтанни, нецелесъобразни разходи.

Всичко, което ви дестабилизира финансово ще е по-видно от обикновено, ще изисква да промените нещо в подхода си, за да получите различен и по-добър резултат.

Вие постепенно ще бъдете обзети от нови, доста креативни, дори революционни настроения, които ще имат своето адекватно отражение до средата на април и не само.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ