СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 31.05.2021 – 06.06.2021

x


Вие сега може да сте обсипани от новини, впечатления, предложения… Всичко това ще ви помогне да видите обикалящата действителност от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл. Някои от вас ще узнават тайни, други ще бъдат споходени от интуитивни прозрения…

Общуването може да ви помогне да видите изход или вариант за дестабилизираното ви финансово състояние или възможност да подобрите и обновите доходите си.

Може да сте провокирани силно да правите равносметки – на кого и в каква степен можете да разчитате и действително е полезно да се пазите и от измами и манипулации, които по правило можете да идентифицирате.

В процес сте на промени на вашите връзки, част от тях ще се оздравят, но други ще се прекратят и според това на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети – морални или дори финансови.

Този процес ще продължи почти през целия юни, но засега получавате подсказки, а както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Не е изключено известно напрежение в душата ви, то може да е провокирано от желанието ви за промени, да разчупите онова, което не ви удовлетворява. Възможно е да водите разяснителни разговори в дома си, решения, които вземете да се отразят на кариерното развитие. Но и обратното е вярно – евентуално напрежение у дома може да се отрази на социалния ви статус и бъдещи планове, които ще засегнат глобално общественото ви положение.

Не губете целите си от поглед и ще канализирате тази мощна енергия в конструктивна, а не разрушителна посока. Дори и това да изисква промяна, наместване на пластовете под краката ви, всичко ще е под контрол, ако действате рационално и инстинктивно, а не емоционално и необмислено.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ