СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 31.08.2020 – 06.09.2020

x


До 02 септември в душата ви се трупат силни емоционални преживявания и страсти, които ще ви подтикват да действате крайно, решително, така че да извършите базисни преобразувания в живота си и те ще се отразят на ключови въпроси свързани с кариерно развитие, партньорски отношения, близки до сърцето ви връзки, дом, семейство, репутация като минимум.

Посоката на развитие се определя от зададени вече тенденции, а също какво вие искате, от анализи на миналото и съответна изградена стратегия – как да се справите с предизвикателства и ограничения, които отчитате, какво препятства осъществяването на вашите желания.

Това, което ще се явява като своеобразен изход – да вниквате в детайли и да имате ясна стратегия, буквално и стъпка след стъпка, също като разчитате на натрупан опит, авторитет…

В по-ярки краски и особено в дните на Пълнолунието, което е на 02 септември идентифицирате слаби звена или илюзии, там, където ги има, но също и шансове, които могат да подействат позитивно на онова, което имате в един по-широк смисъл.

Звездите ви принуждават да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-здрави, успешни на работното място, в ежедневието и текущи задачи.

Разговори с практични личности, влиятелни особи, професионалисти по интересуващия ви профил ще са много полезни и ще разширят хоризонтите ви на развитие, ще се превръщат в своеобразен „авариен изход“, особено, ако се нуждаете от такъв.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ