СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 31.10.2022 – 06.11.2022

x


През тази седмица може да ви се наложи по-интензивно да взаимодействате с финансови и държавни институции. Някои от вас ще предоговорят дълг, кредит, ако има такъв, други може да поемат по-големи рискове и да инвестират, но само най-смелите, креативните и находчивите ще спечелят от това, други може да рискуват, но да действат необмислено и по-скоро да загубят. Може да се налага също така да уреждате наследствени въпроси,  крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало в миналото.

През цялата седмица могат да ескалират изненади, които да преобразят онова, което имате – общо.

То е като скачени съдове за материална или морална подкрепа от по-възрастни и влиятелни личности, от колектива в който съществувате, от важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Те могат да ви стимулират да се развивате в определена посока с повишени изисквания,  понякога конкуренция, така че да надскочите себе си, да допуснете нещо ново и различно,  което ще ви подейства обогатяващо.

Ако това е невъзможно, тогава вие може да бъдете принудени да смените вашата среда, и да се преместите на друго място, за да се предпазите от загуби.

Ако са необходими трансформации, за да стабилизирате печалбите си, това ще е особено видно сега, ще ви принуди да действате, хубаво е в този процес да обединяват усилия, да търсите общи и обогатяващи цели с определени личности и да избягвате конфликти.

Евентуално противопоставяне на интереси може да ви нанесе сериозни щети, имайте го предвид и си изградете стратегия. Почти нищо не протича по предварителен график и според очакванията, това може да се превърне в причина да преосмислите минали решения, да търсите обходни пътища към целите си.

Ако през октомври сте позволили да ви въвлекат в манипулации или нещо нечестно, сега ще се наложи да се справяте с това…

Любовта също се тества за здравина, да изисква повишена адаптивност, за да се стабилизират съответните връзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ