СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 31.10.2022 – 06.11.2022

x


През тази седмица може да ви се наложи по-интензивно да взаимодействате с финансови и държавни институции. Някои от вас ще предоговорят дълг, кредит, ако има такъв, други може да поемат по-големи рискове и да инвестират, но само най-смелите, креативните и находчивите ще спечелят от това, други може да рискуват, но да действат необмислено и по-скоро да загубят. Може да се налага също така да уреждате наследствени въпроси,  крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало в миналото.

През цялата седмица могат да ескалират изненади, които да преобразят онова, което имате – общо.

То е като скачени съдове за материална или морална подкрепа от по-възрастни и влиятелни личности, от колектива в който съществувате, от важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Те могат да ви стимулират да се развивате в определена посока с повишени изисквания,  понякога конкуренция, така че да надскочите себе си, да допуснете нещо ново и различно,  което ще ви подейства обогатяващо.

Ако това е невъзможно, тогава вие може да бъдете принудени да смените вашата среда, и да се преместите на друго място, за да се предпазите от загуби.

Ако са необходими трансформации, за да стабилизирате печалбите си, това ще е особено видно сега, ще ви принуди да действате, хубаво е в този процес да обединяват усилия, да търсите общи и обогатяващи цели с определени личности и да избягвате конфликти.

Евентуално противопоставяне на интереси може да ви нанесе сериозни щети, имайте го предвид и си изградете стратегия. Почти нищо не протича по предварителен график и според очакванията, това може да се превърне в причина да преосмислите минали решения, да търсите обходни пътища към целите си.

Ако през октомври сте позволили да ви въвлекат в манипулации или нещо нечестно, сега ще се наложи да се справяте с това…

Любовта също се тества за здравина, да изисква повишена адаптивност, за да се стабилизират съответните връзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени