СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 31.12.2018 – 06.01.2019

x


При повечето от вас текат важни преобразувания, които ще имат широко отражение и ще засегнат кариерното развитие, социалния статус – общо. На този етап този процес е свързан с мобилизация, преодоляването на някаква трудност или ограничения. Колкото по-големи отговорности поемате, с толкова по-значима свобода и независимост ще се сдобивате, ще расте престижът и авторитета ви.

До 05 януари Луната е намаляваща, така че едва ли е подходящо да стартирате нещо ново, а по-скоро да довършите вече започнатото, да се справите с ангажименти от миналото.

Имате шанс да подействате положително на доходите си, ако си сътрудничите, привлечете на ваша страна партньори, спонсори, преговаряте за интересите си.

Разрешават се приоритети с дългове – на вас ви връщат дължимото – материално или под формата на морално удовлетворение или вие се разплащате.

Още от 1 януари Марс ще транзитира през Овен, това постепенно ще повдигне адреналина ви, ще отключи състезателните ви характеристики – желание и способност да се борите, за да постигате набелязаните цели и да сте победители. Волево, ще насочвате събитията, инициативността и промените, които ескалират ще имат широко отражение за цялата идна година, а може и по-дълго. Но импулсът за обновяване ще се усети най-силно след Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 06 януари…

Преди това повечето от вас се разделят с нещо, което по-скоро им тежи, като минимум това е смяна на подхода, който ще възвърне самоувереността ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ