СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 02.03.2020 – 08.03.2020

x


По различни поводи сте устремени към по-далечни перспективи на развитие, защото текущата ситуация изисква да сглобите една цялостна картина, така че да откриете най-правилния път, вектор на развитие, за да постигнете прогрес, разширите хоризонтите пред вас.

Това може да се случи чрез собствените ви повишени амбиции, креативен, изобретателен подход, също демонстрация на висока квалификация, получаване на подкрепа от страна на влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, евентуални пътувания… вариантите са много, а някои известия, внезапни предложения, обсъждания, разяснителни разговори – ще ви покажат най-вярната посока, съответно възможностите, но и някои предизвикателства.

Все пак и в повечето случаи вие ще се чувствате в „свои води“ и ще имате повече лостове за въздействие.

Ако имате неуредени документи, договорни отношения или юридически казуси, те също ще изискват да се концентрирате върху тях и да ги канализирате в една по-подходяща посока, да преговаряте, оформяте пътища към целите и желанията си, ще имате такъв шанс и чрез подкрепа от страна на влиятелни личности или партньори – лични или делови.

Партньорските ви отношения продължават да се трансформират, периодът е подходящ да ги насочите в една по-позитивна посока и като обсъждате бъдещи и общи планове, наблягате на взаимо-помощ, разбиране, а понякога и толерантност, явно ще има нужда от всичко това, но пък ще зададете фон, който ще е позитивен и ще ви влияе дълго на важни за вас връзки, които могат да се превърнат в мост към успехите ви или чувството ви на щастие – общо.

По различни поводи вие сега подчертано зависите от вид подкрепа и одобрение, сами едва ли ще стигнете твърде далеч или ще се сблъскате с доста препятствия. Така че първи стъпки към благоденствието ви трябва да преминават точно през това – постигане на консенсус, обединяване на усилия. Ако някои разлики са твърде големи, тогава обиколете ги, щом не можете да ги премахнете, за да избегнете по-сериозни последици…помислете, действайте…

През втората част от седмицата се появяват хора, които ви изненадват, част от тях доста позитивно, други – не, но живота ви става по-динамичен, социално активен и няма да ви липсва компания, но може да се налага и по-внимателно да си избирате на кого се доверявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ