СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 03.05.2021 – 09.05.2021

x


През тази седмица няма да ви липсва компания, самите вие ще сте социално много активни, ще привличате внимание и може да се оказвате в център от събития.

Седмицата е подходяща да укрепвате връзки, които ще ви бъдат полезни или ще са проводник на чувство за удовлетворение и щастие. Имате възможност да укрепите вашите партньорски отношения, лични или делови, като обсъждате по-далечни перспективи на развитие с вашата половинка, градите общи планове и т.н.

При този висок обмен на информация вие по един естествен начин може да погледнете на хора от обкръжението си от един друг ъгъл. Може да преоцените някои ваши контакти според това доколко можете да разчитате на тях, те допринасят за благоденствието ви или пък точно обратното – нанасят ви щети.

Според този анализ вие може да направите своеобразна чистка на вашето обкръжение и това трябва да има оздравителен за вас ефект. Важни за вас контакти влияят на бъдещето ви развитие, така че сега от определящо значение е кого допускате до себе си.

На този етап по-голяма част от събитията се движат повече по инерция и едва от следващата седмица вие ще се включите активно и според анализите, които сте направили сега ще насочвате тенденциите по начин, който може да ви отреди лидерски позиции в обществото или пък това ще се превърне в повод да смените средата си на съществуване, ако статуквото не е удовлетворяващо за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ