СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 05.06.2023 – 11.06.2023

x


Все по-важна тема за вас може да се превръща вашето финансово състояние. От една страна могат да възникват възможности, така че вие да увеличите вашите доходи, включително като имате на кого да разчитате, чрез вашата повишена социална активност и инициативност, това може и да е награда за полагани от вас до този момент усилия.

Навлизате в дълъг период, през който вашите амбиции за повече комфорт и благоденствие ще растат, както и шансовете да се сдобиете с това.

Същевременно – ескалират процеси, които ви показват каква цена трябва да платите, за да придобиете нещо друго и по ценно за вас, онова, на което най-много държите. В друг вариант – може да попаднете в ситуация, в които трябва да защитавате интересите си над обичайното.

Действайте по-крайно и решително, особено, ако това е конфликт на интереси…

Ефектите, които можете или трябва да постигнете сега, ще бъдат дълготрайни, така че е хубаво вашата инициатива пак така да бъде в по-далечна перспектива на развитие.

Ако се налага, може да прекратите контакти, които ви нанасят щети. Периодът е подходящ за ликвидация на дългове, но не и да поемате прекалено големи рискове, когато взаимодействате с финансови институции или чужди ресурси – на партньори, евентуални клиенти и т.н. Повишени разходи през настоящия период са доста вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

В любовта – филтрирате чувствата си през разума, вероятно и не без причина анализирате до колко можете да разчитате на любим човек, морално и материално.

Нека тези равносметки имат градивен и позитивен ефект, да е поводът да си създадете общи и обогатяващи цели.

Ако това е невъзможно, тогава може да чуете или да изкажете думи, които ще имат широко отражение, но то може да се превърне в невидима бариера между вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени