СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което ще обнови вашите връзки, лични и делови.  Вие ще имате възможност да привлечете на своя страна много повече внимание и съответно подкрепа от страна на влиятелни или власт-имащи личности.

Околните могат да ви изненадват с интересни предложения, идеи, вие също ще споделяте много оригинални желания и има голяма вероятност те да намерят подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, на околните – общо.

Вашите обществени позиции внезапно могат да се обновят и в повечето случаи в положителна посока следствие на нови връзки, които създавате, успешни разговори и преговори, които водите, които внезапно могат да разкрият нови шансове пред вас.

При всички случаи общуването и високата социална активност ще оформят по-широки хоризонти на развитие, могат внезапно да разкриват варианти за прогрес в живота ви.

Намирате се в благоприятен период, през който можете да оздравите партньорските си отношения.

Не са изключени разяснителни разговори, които са конструктивни, изчистват евентуални недоразумения, укрепва чувствата и близостта между вас и т.н.

В душата ви ще ескалират все по-силни чувства и страсти, може да бъдете крайни във вашите преживявания, ако съзнателно канализирате тази мощна енергия в позитивна посока, всичко ще бъде наред…

Любовта преминава в период на трансформация, тълкуванията не са еднозначни и искат съзнателно да канализирате тази мощна енергия в предпочитана от вас посока, в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени