СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Водеща тема за вас е финансовото ви благополучие и стабилност. Те са пряко свързани за средата ви на съществуване – влиятелни личности, партньори, лични или делови, колектива, в който съществувате. Мнозина ще могат да се доверят на покровител, благодетел, който ще допринася за стабилността и благополучието им.

Но не е изключено не всички да са чак толкова доброжелателни, конкурентната среда може да се изостри, а на вас да ви се налага да се справяте с нея, да побеждавате или да демонстрирате качества, да се доказвате подчертано пред другите, за да защитите интересите, за да не позволите да ви изместят и т.н. Както става ясно, ще имате такъв шанс, крайният изход ще зависи от собствения ви подход, съответно – с кого обединявате усилия, кого допускате до себе си и т.н.

Ситуациите могат да поставят мнозина на прага на житейски кръстопът, да ви се налага да направите избор, в краен случай – да промените средата си, за да намерите по-точно и проспериращо място за себе си…

Бъдещите ви планове могат да се променят под натиск на случващото се, важното е, че ще имате избор и ако намерите подходящите личности, той ще действа доста обогатяващо.

Някои от вас могат да се заемат с уреждането на имуществени и наследствени казуси, в такъв случай може да им се наложи да се откажат от едно, за да придобият друго и по-ценно, препоръчително е да се решават тези приоритети без напрежение, а диалогичност, за да се реализират оптимално добре.

В любовта – владеят ви силни страсти, нека те да скрепят отношенията ви, които се трансформират. Не са изключени ярки и запомнящи се моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И нека бъде бяло от глава да пети.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ