СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Водеща тема за вас е финансовото ви благополучие и стабилност. Те са пряко свързани за средата ви на съществуване – влиятелни личности, партньори, лични или делови, колектива, в който съществувате. Мнозина ще могат да се доверят на покровител, благодетел, който ще допринася за стабилността и благополучието им.

Но не е изключено не всички да са чак толкова доброжелателни, конкурентната среда може да се изостри, а на вас да ви се налага да се справяте с нея, да побеждавате или да демонстрирате качества, да се доказвате подчертано пред другите, за да защитите интересите, за да не позволите да ви изместят и т.н. Както става ясно, ще имате такъв шанс, крайният изход ще зависи от собствения ви подход, съответно – с кого обединявате усилия, кого допускате до себе си и т.н.

Ситуациите могат да поставят мнозина на прага на житейски кръстопът, да ви се налага да направите избор, в краен случай – да промените средата си, за да намерите по-точно и проспериращо място за себе си…

Бъдещите ви планове могат да се променят под натиск на случващото се, важното е, че ще имате избор и ако намерите подходящите личности, той ще действа доста обогатяващо.

Някои от вас могат да се заемат с уреждането на имуществени и наследствени казуси, в такъв случай може да им се наложи да се откажат от едно, за да придобият друго и по-ценно, препоръчително е да се решават тези приоритети без напрежение, а диалогичност, за да се реализират оптимално добре.

В любовта – владеят ви силни страсти, нека те да скрепят отношенията ви, които се трансформират. Не са изключени ярки и запомнящи се моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ