СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Водеща тема за вас е финансовото ви благополучие и стабилност. Те са пряко свързани за средата ви на съществуване – влиятелни личности, партньори, лични или делови, колектива, в който съществувате. Мнозина ще могат да се доверят на покровител, благодетел, който ще допринася за стабилността и благополучието им.

Но не е изключено не всички да са чак толкова доброжелателни, конкурентната среда може да се изостри, а на вас да ви се налага да се справяте с нея, да побеждавате или да демонстрирате качества, да се доказвате подчертано пред другите, за да защитите интересите, за да не позволите да ви изместят и т.н. Както става ясно, ще имате такъв шанс, крайният изход ще зависи от собствения ви подход, съответно – с кого обединявате усилия, кого допускате до себе си и т.н.

Ситуациите могат да поставят мнозина на прага на житейски кръстопът, да ви се налага да направите избор, в краен случай – да промените средата си, за да намерите по-точно и проспериращо място за себе си…

Бъдещите ви планове могат да се променят под натиск на случващото се, важното е, че ще имате избор и ако намерите подходящите личности, той ще действа доста обогатяващо.

Някои от вас могат да се заемат с уреждането на имуществени и наследствени казуси, в такъв случай може да им се наложи да се откажат от едно, за да придобият друго и по-ценно, препоръчително е да се решават тези приоритети без напрежение, а диалогичност, за да се реализират оптимално добре.

В любовта – владеят ви силни страсти, нека те да скрепят отношенията ви, които се трансформират. Не са изключени ярки и запомнящи се моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля на цветя, женственост и класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ