СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Амбициите на повечето от вас продължават да растат, но за да ги осъществите, от вас ще се изисква да излезете извън границите на познатото, например като общувате с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение, като пътувате, демонстрирате висока квалификация, привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Шансовете ви са ориентирани и идват от горе-изброените посоки, въпреки че не всичко може да протича гладко, а на вас да ви се налага да внимавате за подводни камъни, подробности, които не са видни на пръв поглед, а понякога – вид задкулисие. Но ако внимавате, всичко ще бъде наред.

В друг случай – могат да ескалират спорове, дори юридически казуси, силата отново ще е на ваша страна, ако не се предоверявате, стремите се да не пренебрегвате детайли или се осланяте на доказани професионалисти.

Вашият управител Меркурий е ретрограден, така че може да изпитвате някои колебания по кой път да поемете, но вашата активна позиция ще ви срещне с втори шанс, човек, ситуация, която може да се превърне в изход и решение, ако не веднага, то до средата на март…

Помислете с кого да обедините усилия, възползвайте се от Новолунието на 11 февруари, за да разширите хоризонтите си на развитие, получите варианти, особено, ако търсите такива.

В любовта може да проявявате идеализъм, да кроите по-далечни планове за бъдещето и да ги начертаете. В друг случай – вниманието ви е привлечено от човек, който е далеч стоящ от вас – буквално и в по-широк смисъл.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път…

В романтичните отношения е също препоръчително да се вглеждате в подробности или процеси, които не са видни на пръв поглед.

Все пак, повечето от вас ще разчитат и на доза късмет, повече „въздух“ и съответни шансове, на този етап и, които не бива да пропускате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Как си представяте уикенда…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ