СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 10.06.2024 – 16.06.2024

x


През настоящата седмица повечето от вас ще бъдат потопени в свят от мечти,  дълбоки анализи на миналото,  на тенденции,  които са оформени в живота.

Мнозина ще имат нужда да намалят темпото,  да преосмислят някой възможности,  така че да направят избор- по кой път да продължат напред.

Случващото се ще се движи предимно по инерция, в по-ярки краски ще ви показва- какво допринася за благоденствието ви,  може да остане в  живота ви,  защото има енергия и потенциал.

Ако в някои случаи това не е така,  тогава вие ще оставите зад гърба си онова,  което е изживяло своето време…

Вие се намирате в интензивен период на развръзки,  когато в по-ярки краски разбирате- кои от желанията са осъществими… Другите по един естествен начин ще утекат ще излязат от вашия житейски път.

Голяма част от тенденциите са по инерция,  а вие само трябва да реагирате в рамките- да вземете своеобразна награда  за полагани от вас до този момент усилия,  да се възползвате от съответни шансове,  но ако нещо не върви,  не е удовлетворяващо,  тогава не бива да се опитвате да го задържате,  защото ще ви струва скъпо- буквално и в по-широк смисъл.

Някой от вас ще си дадат почивка,  ще се отдръпнат от рутина или ще предпочитат само най-близки хора.

През цялата седмица ще трябва да сте по-внимателни,  така че да се предпазите от евентуална повишена конкуренция,  която не винаги ще е коректна.

Хубаво е да се пазите и от конфликти,  които могат да ви нанесат щети.

Някой от вас ще променят средата си на съществуване или ще прекратят връзки,  за които отчитат,  че нямат място в бъдещето им развитие.

Бъдете внимателни при воденето на юридически дела, разрешаване на спорни и имотни казуси,  взаимодействие с чужди ресурси,  не поемайте излишни рискове,  бъдете изрядни в документи  и така всичко ще е наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени