СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 10.08.2020 – 16.08.2020

x


Звездите ви дават огромни шансове сега да реализирате свои идеи и планове, които касаят пряко финансовото ви състояние. Споделяйте намеренията си и все ще се намират хора, обстоятелства, които да ви подкрепят.

Вие сега можете волево да направите пробив в избрано от вас направление, да заемете лидерски позиции, да се справите с повишена конкуренция, но получените от вас резултати ще зависят пряко от собствената ви инициативност. Мнозина ще усещат интуитивно тази перспектива и действително ще бъдат по-дейни, енергично ще преследват целите си, ще отстояват интересите си и добрата новина е, че можете да успеете.

Възползвайте се от опеката на звездите и може да се доберете до резултати, които в значима степен ще ви гарантират вид благоденствие и през идните месеци, защото постиженията после ще се развиват почти по инерция.

Все пак и на този фон мнозина ще трябва да преодолеят и известна съпротива от страна на влиятелни личности, това могат да бъдат и партньори – лични или делови. В оптимален вариант – ще намерите компромис, който ще е повод да обедините усилия и да превъртите тези предизвикателства в полза.

В по-неприятна форма, ако визията ви за бъдещо развитие се различава кардинално, тогава ще скъсате онези отношения, които по-скоро препятстват бъдещото ви развитие.

В по-ярки краски ще разберете до колко са устойчиви важни за вас връзки, лични или делови, до колко могат да се оздравят и следствие на известно наместване на пластовете, прояви на адаптивност, намиране на общи и обогатяващи теми – буквално и в преносен смисъл.

Перспективните отношения ще станат по-здрави, вероятно и ще се трансформират по някакъв начин, но останалите ще се разпаднат. Прекратени контакти сега, едва ли ще бъдат възстановени после.

Хубаво е да избягвате по-остри противопоставяния с лица, които влияят на стабилността на общественото ви положение, кариерно развитие и т.н. Изградете си стратегия, ако не можете да прескочите едно препятствие, то можете пък да го обиколите и не само…помислете…

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак – можете да разчитате на доза късмет, тенденцията ще расте в края на тази и началото на следващата седмица и ще разкрива внезапни шансове…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ