СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Занимават ви въпроси, които са свързани с по-далечни хоризонти на развитие, перспективи, които са тясно свързани и се влияят от вашето близко обкръжение, може да става въпрос за партньори – лични или делови, влиятелна личност, енергична, която ви подкрепя, насочва, дори стабилизира. А може и да е нараснала конкуренция, но в повечето случаи, освен евентуални негативи, тя носи и позитиви, повод е за мобилизация и повишаване на адреналина, борбеността и т.н.

Все пак трябва да си пазите интересите повече от обикновено, да преговаряте за тях, да се пазите от деструктивни спорове, които могат да имат негативен ефект върху финансовото ви състояние.

В друг вариант – интересувате се от пътувания, смяна на средата, евентуално повишение, уреждане на документи, водене на преговори – това не са идеи от „вчера“, а в по-далечното минало, имат почва да се разраснат, осъществят и преобразят начина ви на живот, през тази седмица информацията е доста усилена, „осветляваща“ подобни теми, възползвайте се по оптимален начин, на тези процеси въздействате и най-силно.

Ежедневието ви е много натоварено, вероятно извън обичайния ритъм поради допълнителни изисквания, ангажименти, понякога необходимост от предоговорки. Каквото и да е, то може да е във ваша полза, ако пренаредите приоритетите си, потърсите и откриете вид подкрепа, съдружие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени