СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Занимават ви въпроси, които са свързани с по-далечни хоризонти на развитие, перспективи, които са тясно свързани и се влияят от вашето близко обкръжение, може да става въпрос за партньори – лични или делови, влиятелна личност, енергична, която ви подкрепя, насочва, дори стабилизира. А може и да е нараснала конкуренция, но в повечето случаи, освен евентуални негативи, тя носи и позитиви, повод е за мобилизация и повишаване на адреналина, борбеността и т.н.

Все пак трябва да си пазите интересите повече от обикновено, да преговаряте за тях, да се пазите от деструктивни спорове, които могат да имат негативен ефект върху финансовото ви състояние.

В друг вариант – интересувате се от пътувания, смяна на средата, евентуално повишение, уреждане на документи, водене на преговори – това не са идеи от „вчера“, а в по-далечното минало, имат почва да се разраснат, осъществят и преобразят начина ви на живот, през тази седмица информацията е доста усилена, „осветляваща“ подобни теми, възползвайте се по оптимален начин, на тези процеси въздействате и най-силно.

Ежедневието ви е много натоварено, вероятно извън обичайния ритъм поради допълнителни изисквания, ангажименти, понякога необходимост от предоговорки. Каквото и да е, то може да е във ваша полза, ако пренаредите приоритетите си, потърсите и откриете вид подкрепа, съдружие и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е прекалено кратък за носене на скучни дрехи. Животът също.

Ако сте пропуснали
Най-четени