СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Вие сте в силно трансформиращ период, през който можете да преобразите онова, което имате. Ще имате шанс да си върнете нещо изгубено, но което ви се полага, може да си върнете дългове или пък на вас да ви ги върнат…

Водеща тема е материалното ви състояние, гаранция за успехите ви на този етап е подкрепа, до която можете да се доберете, понякога това са идеи и шансове от миналото, които пак се връщат към вас.

Повечето от вас проявяват голяма упоритост, поемат повишени отговорности в ежедневието, на работното си място и не само. Това се цени по достойнство, помага ви да се справите с евентуална нараснала конкуренция, да защитите и повишите вашият авторитет в колектив.

Можете да подействате позитивно на финансите си по горе-описания начин, но няма да сте автоматично предпазени от повишени разходи. В оптимален вариант – това са полезни или неизбежни инвестиции в бизнес или любими хора, иначе развлечения и хоби разходват средствата ви повече от обикновено.

Можете да разчитате на добронамереност от страна на „другите“ общо, в частност близки до сърцето ви хора, но не е изключено да ескалира противопоставяне на мнения, че интереси, опитайте се да избягвате конфронтации, заложете на диалогичността, вероятно и компромиса, за да се предпазите от някои усложнения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени