СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да е едно от най-важните за вас през цялата предстояща 2021 година. Звездите ви дават възможност да направите пробив в избрана от вас направление, да поставите едно голямо ново начало, което ще засегне вашия социален статус, кариерно развитие или брачни отношения.

Голяма част от случващото се развива повече по инерция и според усилия, които сте полагали до този момент и сега дават резултати.

В друг случай – тълкуванието може да е като втори шанс, вид рестарт, в който преумножавате възможностите и елиминирате евентуални негативи, вид неяснота, която може да ескалира като визия за по-далечна перспектива на развитие. Вие имате достатъчно силни козове, чрез които можете да превъртите всички негативи в позитиви, можете да се разделите с всичко деструктивно, да го оставите окончателно зад гърба си, особено, ако се доверявате и на вашата интуиция.

Вашето благоденствие и възможност да подобрите общественото си положение, да се изкачите по йерархичната стълбичка или да подействате позитивно на финансовото ви състояние в значима степен ще зависи от подкрепата и одобрението на хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Добрата новина е, че действително можете да получите такава подкрепа.

Това може да се случва на фона на повишена конкуренция, противопоставяне на интереси, които ще променят важни за вас взаимоотношения, партньорски връзки, лични или делови. При всяка промяна човек има избор, така че вие ще решите в каква посока да насочите тези преобразования и като не губите по-далечни перспективи на развитие от поглед.

Ако все пак различията са непреодолими, тогава ще прекратите контакти, които повече ви нанасят щети и не кореспондират с бъдещето ви развитие, така че няма да има и за какво да съжалявате…

Дали гледате в една посока с важни за вас личности – в значима степен разбирате през тази седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ